SAMSUN / ATAKUM - Özören Şehit Metin Arslantürk Ortaokulu

Ara

Siber Suçlar konusunda yedi ve sekizinci sınıf öğrencilerimize Samsun Emniyet Müdürlüğünde SİBERAY görevlisi polis memurları bilgilendirmelerde bulundular.

Ara

ÇEDES kapsamında okulumuzun bahçesine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız fidanları, okulumuzun ÇEDES sorumlusu Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Salih KANAR'ın rehberliğinde Fidan Dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına Samsun İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Murat AĞAR, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M.İrfan YETİK ile birlikte katılmışlardır.Öğrenci, öğretmen ve okulumuza gösterdikleri teveccühten dolayı müdürlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda TÜBİTAK destekli 4006 Bilim Fuarını ilk defa sergilemenin coşku ve heyecanı yaşandı.Bilim Fuarımızın açılışı Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M.İrfan YETİK, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Rahmi Ünal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet AKTAŞ ile Okul Müdürleri ve velilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin Mimarı Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi önderliğinde Öğretmenler Gününü coşkuyla kutladık

Kas

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum İş Birliği Projesi  (ÇEDES) kapsamında DEĞERLER Kulübü Öğretmenimiz Salih KANAR'ın rehberliğinde okulumuz öğrencileri arasında çeşili yarışmalar düzenlenerek 1.(birinci) olan öğrencilerimize en sevdikleri çikolata Okul Müdürü Cansel SÖYLEVİ tarafından hediye edildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında öğrenci,veli ve personellerimizle Ankara Gezesi düzenlendi.Oldukça verimli tarihi.kültürel ve eğitici bir Sosyal Etkinlik gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100.Yili yoğun bir katilimla coşkuyla kutlandi

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet 'in 100.Yılı dolayısıyla Öğretmen ve Öğrencilerimizin Serbest Kürsü Konuşmaları yoğun bir ilgi ile gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul Aile Birliği toplantımız velilerimizin yoğun ilgi ve alakası ile gerçekleştirildi.

Eyl

Her yıl Rebiülevvel ayının 12. gecesi kutlanan Mevlid Kandili'nin ertesi günü başlayan hafta, Mevlid-i Nebi Haftası olarak okulumuzda da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Salih Kanar'ın rehberliğinde coşkuyla kutlandı.Mevld Kandili dolayısıyla okul programı sunuldu, akabinde öğrenci ve öğretmenlere mevld lokumu dağıtıldı

Eyl

Okulumuz öğrencilerine Mobil Trafik Eğitimi Aracı ile temel Trafik kuralları ve uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.İlköğretim Haftası dolayısı ile öğrenci ve öğretmenlerimizle köyümüzde bulunan piknik alanında piknik yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 11 Eylül 2023 Tarihinde başlıyor.

Öğrencilerimiz okuluna ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Bizler de hiç bitmeyen bir heyecanla yeni Eğitim/Öğretim Yılının bütün paydaşlarımıza hayırlar getirmesini;sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyoruz

Cansel SÖYLEVİ

Okul Müdürü

Haz

Okulumuz Atakum İlçe Milli Eğitimin projesi olan Eğitimde Verimliliği Artirma Projesi (EVAP ) kapsaminda Sosyal Sorumluluk alaninda plaket aldi.